Dear readers,

Zain Hakimi Ersalina Amani

dicoret-coretkan kecikyaya 4 tulisan cantik

Tidak ade insan suci yang tidak mempunyai masa lampau dan tidak ade insan yang berdosa tidak mempunyai mase depan.. Lepas dah abis tengok citew Adam Hawa, sambung tengok citer Setia Hujung Nyawa plak.. Huhuhuh.. Buat mase ni, awal2 sem ni bley la aq nk lyn citer2 camni.. Nanti bile dah start belajar,memang tak la kot nak layan citer2 camni.. Tapi memang best giler la citer ni.. Citer ni adaptasi daripada sebuah novel.. Ending novel tu cane ekhh??? Semenjak bergelar student ni *ecehhh ayat pown dah macam dalam novel kekekeke* aq tak nyempat2 nak bace novel.. Nampak tak Nampak tak yang aq ni sorang student yang busy giler *kekadang tak busy langsung pown tapi aq buat2 busy kuangkuangkuang* Lagi2 bile time Ersalina dah kahwin ngan Zain.. Aq suke giler tengok time Zain dok usik2 Ersalina pastu time dorang naik basikal sesame,waaaa romantiknyer.. Aq suke tengok Zain senyum, macam gedik pown ade tapi encem.. Wahahahaha.. Ersalina plak comel,tinggi.. Aq??? Wekkkk..


comel kiut miut kan dorang??? macam loving kapel btol2 gitu hehehhhe



ni Amar Asyraf encem kan encem kan tapi die dah nak kahwin T__T  waaa sedih


ni plak Nelydia Senrose comel kan comel kan anak kacukan Kelantan-Siam ni tapi aq Kelantan-Siam-Cina nape tak secomel die kekekeke





Lots of love,


           

Thanx for Reading,AKU SAYANG KAMU

ADAM HAWA BUAT AKU GILER

dicoret-coretkan kecikyaya 0 tulisan cantik

Huarghhh aq rase macam dah jatuh cinta ngan Adam Mukhriz la.. Romantik giler si Adam ni sampai jantung aq dup dap dup dap dah macam kena sawan *lap lap air liur kejap* Giler memang romantik sangat2.. Pastu tetibe plak aq terpikir, aq ni entah kahwin entah idok.. Agak2 la kan sape la ekhhh jodoh aq tu??? Romantik macam Adam Mukhriz tak??? Agak2 aq sempat tak kahwin??? Yela mane tahu kan ajal aq dah nak dekat kew??? Tak pown aq sibuk kerja sampai lupa nak kahwin kew??? Sape la yang tak nak kahwin kan.. Orang yang tak waras pown nak kahwin, ni kan plak aq yang waras.. Huhuhu.. Siyesli memang buat mase ni aq malas giler nak pikir pasal cintan cintun ni.. Yela kalau kapel lame2 pown belum tentu lagi dia tu jodoh kite kan.. Aq pown bukannyer lawa sangat sampai ade laki yang tergila gilakan aq *tengok cermin kejap ase macam nak bagi penampor* Aish ni dah out of topic dah ni.. Pape pown aq dah jatuh cinta ngan Adam Mukhriz *ok tipu sebenarnyer ngan Aaron Aziz huahuahua* Errr aq pown tak paham asal aq tetibe bley citer pasal kahwin ni *waaa tampar tampar pipi jap cut cut* Sekian..


encem kan encem kan



Lots of love,


                           
Thanx for Reading,AKU SAYANG KAMU

GIVEAWAY by Hijab & such

dicoret-coretkan kecikyaya 4 tulisan cantik




Nampak tak nampak tak gambar comel omel kat atas tu??
Gambar tu adalah banner giveaway by Hijab & Such
Klik la kalau nk taw dengan lebih lanjut..
Hadiah pown masyukkk kate kau..
Tarikh tutup 20 January 2013..
Haaa lagi 9 hari kalau nk join GA ni ^_^
Aq dah join,korang biler lagi???







Lots of love,

 
Thanx for Reading,AKU SAYANG KAMU

SEGMEN : SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN

dicoret-coretkan kecikyaya 16 tulisan cantik








Ari ni aq memang rajin giler la nk update blog aq pastu join segmen segala bagai ni sebab aq konfem and konfiden sesangat nanti mesti aq busy giler2 sampai tak sempat nk update blog join segmen giveaway segala bagai.. Almaklum lar best student lar kate kau hahaha *muntah sekejap* Tapi pape pown aq memang tertarik giler ngan segmen yang macam kat atas tu sebab besday aq dah nak dekat,around2 the corner jew,tak jauh sampai England pown bhahahhhaaa.. Bagi sesape yg nak join,klik banner kat atas okay??? Tarikh tutup 31 January 2013.. Jom jom jom


NAME : Nur Azuraini Binti Aminuddin

DATE of BIRTH : 20 JANUARY 1992






Lots of love,


 
Thanx for Reading,AKU SAYANG KAMU

Blog untuk Final Year Project

dicoret-coretkan kecikyaya 1 tulisan cantik



Hai hai hai..Rajin tak rajin tak aq update blog aq ni??? Hehhehe..Aq memang rajin pown *ayat macam mintak pelempang + penyepak jew* Korang taw tak,lecturer aq a.k.a ketua fakulti mekanikal suruh kitorang bebudak yang amek Final Year Project buat satu blog khas untuk subjek tu sebab dy ckp senang sikit nak pantau projek kitorang..Tapi aq rase macam susah jew,yela mane nk letak drawing segala bagai tu pastu video pembuatan projek lagi..Huuhhhhh ase macam terseksa jew..Kalau kena buat jugak,terpakse jugak la aq buat blog baru yg khas untuk subjek tu..Takkan nak bagi blog nikan,memang tak la kot..Muehehhhee..Serabut btol sem akhir ni..Nak update blog pown susah taw *sebenarnyer nak gtaw yg aq ni pemalas giler huahuahua* Projek aq tu pulak entah paper jew..Aq buat mesin pengupas kulit ubi kentang..Klakar kan klakar kan??? Aq pown senanyer macam x konfiden jew ngan mesin aq tu.. Bukan ape takot nti bile test run project tetibe tak berfungsi pulak mesin tu,kang naya tu..Tak pepasal extend satu sem,giler takot ni..Dah la kena buat sendiri mesin tu.. Mane nak kena welding lagi,rivet lagi,cutting lagi,pastu buat wiring lagi..Huuhhhhh giler letih camni..Stress stress stress..Sekian





Lots of love,

 
Thanx for Reading,AKU SAYANG KAMU

 

welcome to KECIK YAYA's blog © 2010 Web Design by Ipietoon Blogger Template and Home Design and Decor