Dear readers,

Blog untuk Final Year Project

dicoret-coretkan kecikyaya



Hai hai hai..Rajin tak rajin tak aq update blog aq ni??? Hehhehe..Aq memang rajin pown *ayat macam mintak pelempang + penyepak jew* Korang taw tak,lecturer aq a.k.a ketua fakulti mekanikal suruh kitorang bebudak yang amek Final Year Project buat satu blog khas untuk subjek tu sebab dy ckp senang sikit nak pantau projek kitorang..Tapi aq rase macam susah jew,yela mane nk letak drawing segala bagai tu pastu video pembuatan projek lagi..Huuhhhhh ase macam terseksa jew..Kalau kena buat jugak,terpakse jugak la aq buat blog baru yg khas untuk subjek tu..Takkan nak bagi blog nikan,memang tak la kot..Muehehhhee..Serabut btol sem akhir ni..Nak update blog pown susah taw *sebenarnyer nak gtaw yg aq ni pemalas giler huahuahua* Projek aq tu pulak entah paper jew..Aq buat mesin pengupas kulit ubi kentang..Klakar kan klakar kan??? Aq pown senanyer macam x konfiden jew ngan mesin aq tu.. Bukan ape takot nti bile test run project tetibe tak berfungsi pulak mesin tu,kang naya tu..Tak pepasal extend satu sem,giler takot ni..Dah la kena buat sendiri mesin tu.. Mane nak kena welding lagi,rivet lagi,cutting lagi,pastu buat wiring lagi..Huuhhhhh giler letih camni..Stress stress stress..Sekian





Lots of love,

 
Thanx for Reading,AKU SAYANG KAMU

1 tulisan cantik:

Sars 17 on January 12, 2013 at 11:18 PM said...

ehem2.. sabar u.. usaha gigih.. jgn malas2.. jgn leka ngan tgk cte jew.. fokus kt final prjk tu taw.. do ur best.. :)

Post a Comment

 

welcome to KECIK YAYA's blog © 2010 Web Design by Ipietoon Blogger Template and Home Design and Decor