Dear readers,

SEGMEN : SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN

dicoret-coretkan kecikyaya








Ari ni aq memang rajin giler la nk update blog aq pastu join segmen segala bagai ni sebab aq konfem and konfiden sesangat nanti mesti aq busy giler2 sampai tak sempat nk update blog join segmen giveaway segala bagai.. Almaklum lar best student lar kate kau hahaha *muntah sekejap* Tapi pape pown aq memang tertarik giler ngan segmen yang macam kat atas tu sebab besday aq dah nak dekat,around2 the corner jew,tak jauh sampai England pown bhahahhhaaa.. Bagi sesape yg nak join,klik banner kat atas okay??? Tarikh tutup 31 January 2013.. Jom jom jom


NAME : Nur Azuraini Binti Aminuddin

DATE of BIRTH : 20 JANUARY 1992






Lots of love,


 
Thanx for Reading,AKU SAYANG KAMU

16 tulisan cantik:

Mimie Najib on January 11, 2013 at 2:58 PM said...

tQ dik join segmen akk..tapi kan? date besday awk salah tu..kalau lahir tahun 2013, belum kuar lg dari perut mak..hhehehe..
*akk dah follow sini sekali ye.. ^_^


http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/senarai-nama-peserta-segmen-selamat.html

akan sentiasa diupdate.. nti tgk la sapa yang tarikh besday sama.. ;)

kecikyaya on January 11, 2013 at 5:36 PM said...

@Mimie Najib hehehe..
clap taip larr plak *tutup muka malu sekejap*
nti nk edit blik..
hehehe

Syah on January 12, 2013 at 1:51 PM said...

Hai awak! jom join dua GA gempak ni! :D

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

Cik Aishah on January 14, 2013 at 11:52 AM said...

Assalamualaikum.. Dari segmen yang sama...
Done follow & singgah...:)
http://sayaaishah92.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

Angel Shared on January 15, 2013 at 3:04 PM said...

Kunjungi sahabat dari segmen yang sama
http://kharisma-alfath.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

bazilah abu hassan on January 18, 2013 at 12:41 AM said...

Datang bawak kek dan lilin dari segmen sama. Follow sini. Jemput la jenguk blog kita~
http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

Puteri Mama on January 18, 2013 at 5:51 PM said...

salam...akak singgah+follow dr segmen yg sama

http://tomatobey.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

ALS on January 18, 2013 at 6:55 PM said...

Follow sini,

Jom follow saya jugak,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/selamat-hari-jadi-kampeitai.html

Azfa on January 19, 2013 at 1:27 PM said...

hey kamu !

tarikh besday kita sama !
just bulan jew yang lain.

Azfa pown join dr segmen yang sama.

Done follow u.

http://lollypoppinkiey.blogspot.com/2013/01/segment-ulangtahun-kelahiran.html

~didiey~ on January 19, 2013 at 2:58 PM said...

datang dari segmen yg sama :)

http://www.athirahdiyana.my/2013/01/segemn-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

~follow~

Qienah on January 20, 2013 at 4:24 PM said...

hepi besday..hrni besday ye..smga pjg umor..akk dtg dr segmen sm jg..

hepilife-einah.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

SD on January 22, 2013 at 1:43 AM said...

Happy belated birthday yunk.. sweet 21.. hehe. sme umo ngan tarikh birthday..

Dari segmen yang same, singgah sini n follow sini
http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

Jemput join segmen saya yang simple ni.
http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-nak-cursor-name-by-hawa.html

Mimie Najib on January 22, 2013 at 1:50 PM said...

happy belated birthday dik..sorry ye, terlewat 2hari akk nak wish.. ;)

yana aina on January 23, 2013 at 4:10 PM said...

dari segmen sama ... dtg melawat ^^

http://www.nazlyizan.my/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

michelle De hunny on January 24, 2013 at 1:33 PM said...


terjah sini dari segmen sama.
jom ke blog sy pulak :)
follow awak~
follow me back kalo sudi (:

http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

Ayu sukatiakula on February 5, 2013 at 10:22 AM said...

salam,

singgah dr segmen yg sama

jemput singgah http://monwalktoremember.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

done folo u

Post a Comment

 

welcome to KECIK YAYA's blog © 2010 Web Design by Ipietoon Blogger Template and Home Design and Decor