Dear readers,

Giveaway New Year 2013 JiwaRosak

dicoret-coretkan kecikyaya



Okeh hari ni aq ngan bersemangat waja + kental + rajin + gigih + cemerlang + gemilang + terbilang + ape ape aje menaip entry pasal GA yg di buat oleh Abg Feroz yg di tag oleh Kak Iema comel lotey.. Thanx Kak Iema..

Aq baru balik kelas jew ni sebenarnyer.. Kelas Occupational Safety & Health.. Penat2 tp demi Kak Iema yg ssh pyh tag kat aq pasal giveaway ni & hadiah pown masyuk,so aq ngan sesedap hati 'n' sesedap rase pung pang pung pang membelasah keyboard lappy kesayangan aq nih menaip GA ni.. Fuuhhhhh

GiveWay New Year 2013 JiwarOsak


Haaaa nampak tak gambar comel-comel kat ats tu??? Cer try klik kalau nak tahu ape kebendanyer gambar comel-comel tuh..


Dah klik 2 x reti2 lagi ker?? Jom la join.. Hadiah pown masyukkk weyyyy.. Kat bawah ni ade name2 sponsor yg korang kena follow/like fanpage dorang..


SPONSOR




Tag : Cik Tia
         Siti Saleha
         Miscellaneousrism









Lots of love,
   
Thanx for Reading,AKU SAYANG KAMU

3 tulisan cantik:

Feroz Othman on January 9, 2013 at 6:33 PM said...

mekaceh sudi juin :)

kecikyaya on January 10, 2013 at 12:14 AM said...

@Feroz Othman sesame ^_^

Iema Gurlz on February 15, 2013 at 9:58 PM said...

hye
dr GA yg same ^^
http://iema90.blogspot.com/2013/01/giveaway-newyear-2013-jiwarosak.html

Post a Comment

 

welcome to KECIK YAYA's blog © 2010 Web Design by Ipietoon Blogger Template and Home Design and Decor