Dear readers,

Zain Hakimi Ersalina Amani

dicoret-coretkan kecikyaya

Tidak ade insan suci yang tidak mempunyai masa lampau dan tidak ade insan yang berdosa tidak mempunyai mase depan.. Lepas dah abis tengok citew Adam Hawa, sambung tengok citer Setia Hujung Nyawa plak.. Huhuhuh.. Buat mase ni, awal2 sem ni bley la aq nk lyn citer2 camni.. Nanti bile dah start belajar,memang tak la kot nak layan citer2 camni.. Tapi memang best giler la citer ni.. Citer ni adaptasi daripada sebuah novel.. Ending novel tu cane ekhh??? Semenjak bergelar student ni *ecehhh ayat pown dah macam dalam novel kekekeke* aq tak nyempat2 nak bace novel.. Nampak tak Nampak tak yang aq ni sorang student yang busy giler *kekadang tak busy langsung pown tapi aq buat2 busy kuangkuangkuang* Lagi2 bile time Ersalina dah kahwin ngan Zain.. Aq suke giler tengok time Zain dok usik2 Ersalina pastu time dorang naik basikal sesame,waaaa romantiknyer.. Aq suke tengok Zain senyum, macam gedik pown ade tapi encem.. Wahahahaha.. Ersalina plak comel,tinggi.. Aq??? Wekkkk..


comel kiut miut kan dorang??? macam loving kapel btol2 gitu hehehhhe



ni Amar Asyraf encem kan encem kan tapi die dah nak kahwin T__T  waaa sedih


ni plak Nelydia Senrose comel kan comel kan anak kacukan Kelantan-Siam ni tapi aq Kelantan-Siam-Cina nape tak secomel die kekekeke





Lots of love,


           

Thanx for Reading,AKU SAYANG KAMU

4 tulisan cantik:

Hikmah Nurhayati on January 20, 2013 at 9:40 AM said...

bestkan cerita setia hujung nyawa nie ^o^

SD on January 24, 2013 at 12:25 AM said...

Owh my zain. Hehe
Kalau nak header tu. Bgtau kat page. Dah ada dah kt entry yg yaya comment tu ;)

~didiey~ on January 24, 2013 at 9:01 PM said...

geram dgn zain!!! hehe

Alynn Nyzaa on January 27, 2013 at 5:28 PM said...

sdara sy ada sorang muka mmg iras2 zain..semua pakat dok usik2 die..huhu :D

Post a Comment

 

welcome to KECIK YAYA's blog © 2010 Web Design by Ipietoon Blogger Template and Home Design and Decor