Dear readers,

TAJUK IKOT SUKE HATI.....

dicoret-coretkan kecikyaya

Ohhh ohhh dah sebulan aku cuti dok goyang2 kaki kat umah sambil2 membesarkan perut menambahkan jumlah2 lemak di bdn.Selame aku dok umah,asenyerrr bawu skli aku mnd awl2 pg dlm pkul 8,itu pon sbb aku nk kluar huhuhu.Klau bkn sbb aku nk kluar,selagi xdgr azan zohor,selagi 2 larrr aku xkan pegi mnd *buruknyerrr prangai*.Tmbh2 tgh2 musim ujan nih,memang sejuk wa ckp lu.Okeh aku memang spesis ssh nk mnd pg sbb xthn sejok.Tp kalau nk klua or nk pegi kls aku mnd okehhh.But I admit la yg aku ‘n’ kwn2 penah xmnd time msk examination hall huhuhu *xksh pon lau xdek laki yg suke kat aku*.Kitowg xmnd pon ade sbb okehhh.First,sbb sejok.Second,sbb bgn lwt xsmpt nk mnd.Third,sbb mls nk kecoh2 berebut tnds,ktowg kan spesis sopan lg lemah lembut gitu *errkkk btol kew???Sila percayerrr*.Esok dah nk msk umah sewa pas2 luse dftr pljr2 lame ‘n’ then the new semester will begin.Wuwuwuwu xmau xmau pegi kls,mnd pg2. :P

camnih koy muke owg x mnd..cunilll je kan???*perasan* :p



 p/s:Ase mcm nk buat kolam air pns larrr pulak *angan semate-mate*.



Lots of love,


Thanx for Reading,AKU SAYANG KAMU

1 tulisan cantik:

budak kecik on December 31, 2011 at 6:45 AM said...

hoi!! kisah mandi pun nk cerita kt blog lu kaa?? mmg huduh bebeno pompuan nih. hahahahaha

*nnti dok umah sewa, pndai2 jge diri naa. satgi, kalu hang buat hal, ak cepuk hang ngn selipar jepun pun jd la... ingt! duk umah sewa lg byk ragamnya. that's why ak malas sgt nk dok umah sewa. lg2 kt kl ni. byk risiko...

Post a Comment

 

welcome to KECIK YAYA's blog © 2010 Web Design by Ipietoon Blogger Template and Home Design and Decor