Dear readers,

Tujuan Aku Berblogging

dicoret-coretkan kecikyaya

Setiap bnda yg kite buat mst ade tujuan kan???So tujuan aku berblogging nih pon ade tujuan jgk hahaha.Kowg nk taw ape tujuan aku???Meh2 aku gtaw.

Nak Tunjuk Yang Aku Pon Pandai IT Jugak
Saje jew nk menunjuk-nunjuk yg aku pndai IT hahaha.Nti klau kwn2 aku tnyer eh ko ade blog x???So dgn bngganyerrr aku bleh jwb,ade.Dlm ati tgk la blog aku,lawa taw *giler prasan minah nih*.

Saje Nak Isi Mase Lapang
Ngn adenyerrr blog aku nih,xdek la aku dok hadap makanan duepulohpat jam kan???Selamat perot aku dpd sebarang penyakit kan???Pastuh xdek la nti kwn2 aku tegor lemak2 aku dok berkeliaran je sane sinih.Pas2 nti klau kwn2 aku dok ajk pegi mkn or kua lepak2,ngn malu2 aku bleh jwb,xpelarrr kowg pegi jelah,aku nk update blog aku nih *ohhh sjk bile ko jual mhl nih???*

Nak Share Masalah Ngan Kawan-Kawan
Bile dah ade blog nih,macam2 mslh kite bleh share wif kwn2 bawu *xksh pon klau kowg nk dgr or x mslh aku nih*.Pas2 kite bleh bace mslh2 owg pas2 bleh compare ngn mslh kite.Sambil2 tuh bleh la kite buat research nsb sape yg lg terok kan??? * since when aku jd care camni nih*.

Nak Lepaskan Geram
Tempat aku lpskan grm pade owg2 yg buat jht ngn aku hahaha *giler pendendam upenyerrr*.Klau sape2 buat jht ngn aku,bleh larrr aku update kat blog ‘ohhh ko dah mlukan aku yerrr td,kowg sume nk taw x,td si minah yg nme joyah jth dlm longkang bla bla bla..pastuh die suke korek idung kat bustop bla bla bla..’.

Tempat Lepaskan Isi Hati
Salunyerrr aku luah isi hati aku kat bantal je *giler xckp ksh syg upenyerrr*.Skang nih boleh la aku luah kat blog aku nih.’Tdkan aku ade jmpe sowg mamat nih,giler ensem macam kucing aku name minah,tp kucing aku minah nih betine cume muke die tuh kacak gilerrr…aku try usha2 die bla bla bla’. X pon aku bleh update camnih ‘Td aku pts ngn pakwe aku,die memang jantan xgune,suke mlukan aku,suke kentut pas2 smpn dlm btol,ktanyerrr nk buat bom nuclear bla bla bla’.

Tu je sebenarnyerrr tujuan aku berblogging hahaha.Tp even tujuan aku sumenyerrr terok2,still ade lg tujuan aku yg baek2.. :p


p/s:Gilerrr prangai macam mintak pelempang ckit je kan???Okeh2 pelempang satu,kasi taruk gule ckit,xnk pedas2.

muke after dilempang,dipicit-picit,dirobek-robek,dicakar-cakar



Lots of love,



Thanx for Reading,AKU SAYANG KAMU

1 tulisan cantik:

budak kecik on January 28, 2012 at 1:33 PM said...

KOYA! blog ak plop tmpt ak nk merapu. huahua

Post a Comment

 

welcome to KECIK YAYA's blog © 2010 Web Design by Ipietoon Blogger Template and Home Design and Decor