Dear readers,

CIRI-CIRI ANAK KE-2

dicoret-coretkan kecikyaya


Siapa ANAK KE-2 dalam family meh sini baca fakta ini!!!!!!!!!!

ANAK MANJA EMAK ♥
sebab apa-apa pun mesti dia akan diutamakan oleh ibu. ^^

ANAK DEGIL
Anak kedua dikatakan lebih
degil, keras kepala dan tidak mendengar kata. semua dia aje yg betul.dlm ramai-ramai adik beradik dia aje yg KETEGAQ.kemahuan dia
kuat.kalau buat sesuatu sungguh-sungguh.kalau tak nak tu, tak nak lah
jawabnya, boleh dipujuk tapi
selalunya tak berapa jalan.

TAK PANDAI PUJUK

memang anak no 2 ni dia tak
pandai pujuk makwe or pakwe dia. (ciannn)

BERCINTA
dia kalau bercinta, sangat setia.sanggup berkorban. :D

HITAM / PUTIH
Apa yg dikatakan semua dipegang.kalau
hitam, hitam lah kalau putih, putih lah.degil tak boleh toleransi.

HATI
Anak no 2 ni juga nampak aje
keras.tp hati dia lembut.SATU lagi pe'el dia.dia tak boleh ditegur.

BERDIKARI
Very independent.memang betul.tp kalau terlebih
independent pun payah.mudah bergaul.very take care.

ARAHAN
Anak no 2 ni juga dia payah nk terima arahan.dia lebih suka buat hal sendiri pendek kata tak boleh kerja ngan orang.

PEMAAF & CARING
tidak dinafikan anak no 2 ni pun
pemaaf dan caring.TAPI awas jangan bagi diorang marah kalau diorang marah faham saje lah.

PAKAIAN
Nak semua up to date.semua nak kemas.


*aq salah sorang anak ke-2..hehe..90% betol bg aq..aq memang paling x suka orang suruh2 aq buat kerja..cakap sekali cukup la,aq phm cme cpt ngn lmbt jew aq buat..huhu..lagi orang suruh aq buat kerja,lagi aq rasa malas giler..my mum pown selalu bising..ni la diri aq



ni la muke budak degil :P




Lots of love,

 
Thanx for Reading,AKU SAYANG KAMU

2 tulisan cantik:

nur wanda Shuhada on May 8, 2013 at 11:35 PM said...

Hello , Dari segmen yang sama , done follow .
http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-follow-dan-follow.html

Arni vanilla on June 7, 2013 at 4:07 PM said...

Assalamualaikum ! Comelnya blog niy . Done follow you , follow me back okey ? Hihi :3

Post a Comment

 

welcome to KECIK YAYA's blog © 2010 Web Design by Ipietoon Blogger Template and Home Design and Decor